Close

Purezone®

Vi hjälper er Pure Zone®-säkra er lokal eller butik!

PUREZONE® SKYDDSFILMER BEKÄMPAR AKTIVT CORONAVIRUS
HEXIS Group meddelar att den patenterade PURE ZONE®-teknik, som utvecklats och marknadsförts sedan 2013, är aktiv i kampen mot coronavirus. Egenskaperna hos PURE ZONE® antimikrobiella skyddsfilmer minskar förekomsten av coronavirus med 95% efter en kontakt på 15 minuter, och nästan 99,9% efter en kontakt på en timme (jämfört med obehandlade ytor).

PURE ZONE® SKYDDAR 24/7
HEXIS antimikrobiella PURE ZONE® filmer ger 24-timmars förebyggande skydd mot bakterier och coronavirus, kraftfullt och säkert, om den är i kontakt med huden. ”Reaktiva silverjoner, som finns i PURE ZONE® filmer, kommer snabbt att hämma bakterier och coronavirus, förhindra deras spridning mellan två desinfektionsprotokoll,” säger Christophe BAUDRION, Chef för HEXIS F&U-laboratorieavdelning.

ESTETISKT SKYDD ÖVERALLT – ALLTID
HEXIS PURE ZONE® antimikrobiella produkter har nyligen klarat ISO 21702 standard som bevisar dess effektivitet mot coronavirus. ”Denna ytterligare fördel kommer inte att leda till en prisökning. Det är en fråga om etik, det stärker vårt mångåriga engagemang mot våra kunder som köper detta produktsortiment,” sa Christophe INIGO, biträdande försäljningschef.
Våra kunder använder våra PUREZONE® filmer sedan många år på dagliga kontaktytor. ”Daglig eller tillfällig användning är skyddade. Från dörrhandtag till pekskärmar, skärmar i en stor snabbmatskedja, eller receptionen på din favorit Sushi Shop, från sjukhusets väntrum till nöjesparker med vår PURE ZONE® skyddsfilmer. Användningsområdena är oändliga,” säger Sébastien MACHU, HEXIS France Sales team Director.
”Och varför inte kombinera nytta med nöje!” betonar Marine GUELAIA, HEXIS Decoration Manager. Transparenta filmer från PURE ZONE®-serien finns i matt, blank och en strukturerad trä- eller lädereffekt. Vårå PRZ150 (endast för medicinsk sektor) och PURECOVER produkter är utan adhesive.
Caroline MATEU, Styrelseordförande, bekräftar HEXIS koncernens åtaganden: ”Att förbättra välbefinnandet och hälsan hos var och en av våra medarbetare, genom vår CSR-policy, är av grundläggande värde för HEXIS. Vi är oroade över den internationella hälsokrisen, i våra familjer, i våra fabriker och i våra kunders lokaler. Därför är tillverkning av produkter som får oss alla att må bättre ett erkännande för alla våra team”.

Denna bild har ett alt-attribut som är tomt. Dess filnamn är pure_zone_logo.500px.gif