Close

Om oss

Norrlands ledande producent inom; Trycksaker, Megaprint, Skylt & Fordonsdekor.

                        
                            

Korta fakta:

  • Företagsnamn: NRA Repro Aktiebolag
  • Grundades: 1956
  • Organisations nr: 556628-8287
  • Omsättning : 26 miljoner
  • Antal anställda: 19 personer
  • Säte: Umeå

 

NRA:s verksamhet är indelad i fyra produktionsenheter: Skyltar, Trycksaker, Bildekorer och Storformat. Vi är Norrlands ledande producent inom dessa enheter. Mycket av det vi tillverkar är kundunika specialprodukter som kommunicerar en känsla och ett budskap för våra kunder. Hos oss är Glädje och Stolthet våra ledord.


Vår målsättning är att NRA ska uppfattas som en tillförlitlig och långsiktig partner. Vi tror att samverkan med kunderna är vägen till framgång, därför ska vi alltid vara lyhörd gentemot våra uppdragsgivare. Genom våra skyltar och trycksaker delar vi med oss av vår stolthet – där ni syns så gläds vi.

Historik Företaget har sen NRA skapades 1956 genomgått en mängd förändringar, fokus har hela tiden varit att överträffa våra kunders förväntningar. För att nå detta idag så förfogar vi över den senaste tekniken i samtliga produktionsgrenar och en kompetent och motiverad personal.

Mål Vårt mål med verksamheten är att NRA ska uppfattas som en tillförlitlig och långsiktig partner. Vi fokuserar på kvalitet och service. Genom att erbjuda flexibla kombinationer av tjänster ska vi hjälpa kunderna att utveckla och effektivisera sin verksamhet. Vi ska vara ett naturligt val när du önskar en komplett leverantör av allt från visitkortet till Er nya neonskylt.              

                            

Vi förfogar över egen produktionskapacitet i allt vi levererar oavsett vilken av nedanstående produkt du är intresserad av och i samtliga så har vi en spetskompetens.

Med denna kapacitet ger vi dig som kund den unika möjligheten att hos en leverantör kunna välja- delar eller en helhetsleverantör.

Vår affärsidé

Vi ska leverera alla skyltprodukter och trycksaker inom vår sektor som överträffar kundens krav gällande kvalité, innovation, utförande och leveranstid. Detta skall utföras med största intresse, engagemang och personliga omvårdnad om kunden vid VARJE tillfälle, eftersom kunden alltid sätts i första rummet.