Close

Storformat

VUTEk® LX3 Pro

EFI VUTEk LX3 Pro LED-skrivare som är designad för hög produktion, stora volymer och kortare ledtider samtidigt som bildkvaliteten bibehålls på högsta nivå.

Colorado 1640

64-tums rulle-till-rulle-skrivare med UVgel som kombinerar kvalitet, produktivitet och lönsamhet. Mångsidig med låga driftkostnader och en innovativ 64-tums rulle-till-rulle-skrivare med Canons avancerade UVgel-teknik.

Roland Truvis VG640

Med nya TrueVIS VG-640 är framtiden här för utskrift och skärning. Nya skrivhuvuden som levererar vackra utskrifter mer effektivt. Nytt levande bläck som erbjuder ett brett färgomfång. Ny skärteknik som ökar kraften och noggrannheten. 

SUMMA DC5sx

Underbar färg- och skärprecision gör SUMMA DC5sx till den ulitmata print&cut maskinen. Passar utmärkt till korta serier.

Skärmaskiner

SUMMA F3232

Vårt senaste tillskott som tar vår produktionslinje till nya nivåer. Sommaren 2020 installerades SUMMAS största planskärare i F-serien som första maskin i Skandinavien. Den ökar vår kapacitet och snabbhet.

SUMMA S2 T160

Tack vare Summas TrueTangential™ -skärhuvud levererar S2 ™ T-serie vinylskärare skärprecisionen som en flatbäddskärare samtidigt som smidigheten hos en rullskärare.

SUMMA S Class D160

Summa S2 D-serien vinylskärare kan läsa konturskärnings-registreringsmärken för standard-, reflekterande, holografiska eller spegelmaterial och på många typer av laminat.

Småformat

Ricoh_8310S
Ricoh 8310S

RICOH Pro 8310S är monokroma produktionsskrivare av toppklass som levererar en enastående drifttid. Med extremt noggrann dubbelsidig registrering, hög upplösning på 2 400 x 4 800 dpi och förbättrade efterbehandlingsalternativ ger de mångsidiga och effektiva utskriftsfunktioner.

Ricoh Pro 7100SX

Digitaltryck i 5-färger med otrolig kvalité. Lämpar sig väl åt alla sorters trycksaker i småformat. Upp till SRA3.

Ricoh C5100

RICOH Pro C5100S: Där produktivitet möter lönsamhet. Designad speciellt för högkvalitativa utskrifter, Ricoh Pro C5100S digitala färgenheter kombinera otrolig hastighet med intuitiva kontroller och avancerade funktioner. Används för att producera exceptionella bilder med livfulla färger och tydlighet på ett större utbud av media utan att kompromissa med bekvämlighet, utrymme eller resurser.

Ricoh Pro 8100

Snabb monokrom produktionsskrivare för ett stort antal användare, anpassad för tryckerier. För att tillgodose olika behov av on-demand-utskrifter, har dessa skrivare en hög upplösning på 1200×4800 dpi, funktioner för att hantera ett brett utbud av papper och olika efterbehandlingsalternativ.