Close

Storformat

VUTEk® LX3 Pro

EFI VUTEk LX3 Pro LED-skrivare som är designad för hög produktion, stora volymer och kortare ledtider samtidigt som bildkvaliteten bibehålls på högsta nivå.

Colorado 1650

64-tums rulle-till-rulle-skrivare med UVgel som kombinerar kvalitet, produktivitet och lönsamhet. Mångsidig med låga driftkostnader och en innovativ 64-tums rulle-till-rulle-skrivare med Canons avancerade UVgel-teknik. Upp till 159 kvm/tim och en upplösning på hela 1800 dpi.

Epson SureColor SC-S80600L

Denna skrivare erbjuder ett nytt sätt att framställa allt från enkla skyltar till avancerade skyltmaterial och dekor på en mängd olika material. Varje enskild komponent har helt designats och tillverkats av Epson i syfte att säkerställa en problemfri drift och garantera resultat med professionell kvalitet.

SUMMA DC3 plus

DC3 Plus skriver ut och skär etiketter så små som 5×5 mm ända upp till affisch- och bannerstorlekar 910×6000 mm. De glansiga livfulla färgerna är utomhusbeständiga i upp till 5 år och kräver ingen laminering. Detta gör det till det självklara alternativet till screentryck för korta etiketter, skyltar, fordonsomslag och affischer.

Skärmaskiner

SUMMA F3232

Vårt senaste tillskott som tar vår produktionslinje till nya nivåer. Sommaren 2020 installerades SUMMAS största planskärare i F-serien som första maskin i Skandinavien. Den ökar vår kapacitet och snabbhet.

SUMMA S2 T160

Tack vare Summas TrueTangential™ -skärhuvud levererar S2 ™ T-serie vinylskärare skärprecisionen som en flatbäddskärare samtidigt som smidigheten hos en rullskärare.

SUMMA S Class D160

Summa S2 D-serien vinylskärare kan läsa konturskärnings-registreringsmärken för standard-, reflekterande, holografiska eller spegelmaterial och på många typer av laminat.

Småformat

Ricoh_8310S
Ricoh 8310S

RICOH Pro 8310S är monokroma produktionsskrivare av toppklass som levererar en enastående drifttid. Med extremt noggrann dubbelsidig registrering, hög upplösning på 2 400 x 4 800 dpi och förbättrade efterbehandlingsalternativ ger de mångsidiga och effektiva utskriftsfunktioner.

Ricoh Pro 7100SX

Digitaltryck i 5-färger med otrolig kvalité. Lämpar sig väl åt alla sorters trycksaker i småformat. Upp till SRA3.

Ricoh C5100

RICOH Pro C5100S: Där produktivitet möter lönsamhet. Designad speciellt för högkvalitativa utskrifter, Ricoh Pro C5100S digitala färgenheter kombinera otrolig hastighet med intuitiva kontroller och avancerade funktioner. Används för att producera exceptionella bilder med livfulla färger och tydlighet på ett större utbud av media utan att kompromissa med bekvämlighet, utrymme eller resurser.

Ricoh Pro 8100

Snabb monokrom produktionsskrivare för ett stort antal användare, anpassad för tryckerier. För att tillgodose olika behov av on-demand-utskrifter, har dessa skrivare en hög upplösning på 1200×4800 dpi, funktioner för att hantera ett brett utbud av papper och olika efterbehandlingsalternativ.

CNC Fräsmaskiner

Mulitcam 3000 CNC fräs

Vår 3000-serie CNC-router används för effektiv skärning av skum, trä, kompositmaterial såsom plexi m.fl. Upp till 13 hästkrafter betyder att den har all den kraft  för att klippa snabbt och effektivt. En hög klipphastighet på 1400 IPM och snabbkörning på 2500 betyder att ingen tid slösas bort när den skär och rör sig.