Close

NRA söker foliemontör/Car wrapping

NRA Repro AB hjälper företag med skylt- och dekorlösningar för en kvalitativ visuell kommunikation. Vi är en helhetsleverantör som erbjuder allt från design, produktion och montage till service. Vi sitter i nya större lokaler och har nu plats för ytterligare en medarbetare.

Vår ambition är att vi ska leverera alla skyltprodukter och trycksaker inom vår sektor som överträffar kundens krav gällande kvalité, innovation, utförande och leveranstid. Detta skall utföras med största intresse, engagemang och personliga omvårdnad om kunden vid VARJE tillfälle, eftersom kunden alltid sätts i första rummet. Under sommaren 2020 flyttade NRA till nya lokaler som är helt anpassade efter vår verksamhet vilket gör att vi har ett bra arbetsflöde både för montering av dekor på lastbilar med släp och bussar.

Beskrivning av tjänsten:

Vi förstärker vårt montageteam och söker därför en duktig och nogrann montör. Tillsammans med en montageledare planerar ni upplägget på dina dagar, utifrån de omväxlande uppdragen. Jobbet består av att montera självhäftande folier på både släta och välvda ytor. Utöver foliering förekommer en del mindre skyltmontage och montage av annat grafiskt material. En del av jobben sker ute hos kund varför resor i jobbet hör till.
I jobbet kommer du att arbeta både självständigt och tillsammans med kollegor. Vi erbjuder en stimulerande arbetsplats i nya anpassade lokaler med den modernaste maskinparken.
Tjänsten är på heltid, med placering i Umeå. Tillträde snarast/enligt överenskommelse.

Dina egenskaper.

Du ska ha gedigen erfarenhet, minst 2 år som foliemontör och car wrapping. Vana att montera sol- och säkerhetsfilm är meriterande. För att trivas med arbetet bör du vara serviceinriktad, flexibel, stresstålig, noggrann och ordningssam. Vidare är du positiv och har lätt för att kommunicera med andra människor. B-körkort är krav för tjänsten.

Ansökan

Låter ovanstående intressant och du vill bli en i gänget hos oss på NRA är du välkommen med din ansökan, senast 31/12 2020.

Vi håller intervjuer löpande.

Din ansökan, märkt ”Foliemontör”, skickar du till:  info@nra.se.