Close

Information inför & efter ditt besök hos oss


Att tänka på innan ni lämnar in bilen för foliering 

Vi önskar att få bilen ren till oss för att kunna göra ett bra jobb. Är bilen för smutsig och vi måste tvätta den innan vi börjar klistra lägger vi på en tvättavgift på 250-450kr och det kan ta längre tid än planerat att få jobbet klart.

På vintertid vill vi gärna ha bilen levererad till oss ren dagen innan så att den får stå inne över natten och bli varm innan vi börjar klistra. När vi har klistrat klart vill vi gärna att bilen står inne över natten för att limmet i vinylen ska få aktiveras och att vi även kan göra en sista kontroll över utfört arbete innan ni får hämta ut bilen.


Att tänka på när bilen är folierad

Du kan tvätta din bil som vanligt, även i borsttvätt men är det en gammal tvätt med dåliga borstar finns det en risk att folien repas så vi rekommenderar regelbunden handtvätt.

Högtryckstvätt är inga problem men man bör hålla ett avstånd på 50 cm med munstycket och inte varmare än max 35°C. Man bör undvika starka avfettningsmedel och om det är en matt folie så får man inte vaxa med glansvax eller polera den. 

Dom blanka folierna kan ni polera och vaxa precis som med en lack. Vill du skydda vinylen så skickar vi gärna med en flaska snabbvax som fungerar både på blanka och matta vinyler utan kostnad.


Har du fler frågor eller känner dig osäker, kontakta oss gärna!