Close

8 maj, 2020

NRA satsar STORT!

Först i Sverige med det största.

År 2019 lanserade Summa sin hittills största modell av skär- och fräsbord; F3232, med en arbetsyta på 320 x 320 cm.

Den Vällingbybaserade återförsäljaren Color System kunde i augusti meddela, att man har sålt ett F3232 till den första kunden i Sverige; NRA Repro AB i Umeå

Det Umeåbaserade tryckeriet NRA har varit verksamma sedan 1956 och under sommaren flyttade företaget in i nya lokaler på Godsvägen 9 i Umeå, som mäter närmare 3 000 kvm; 2,5 gånger så stort som man hade tidigare.

– Vi har under flera års tid velat ha större ytor att arbeta på, eftersom att vi har känt oss trångbodda länge. Mycket av vår produktion handlar om just storformat och i samband med flytten var det dags för ett större skärbord, förklarar Mattias Adolfsson, produktionschef på NRA.
– Det är inga små saker som vi printar med vår EFI Vutek LX3 Pro och Summa-bordet uppfyllde alla krav vi hade. Vi tittade och jämförde med de största borden på marknaden. Att vi sedan blev först i Sverige med F3232 känns också väldigt roligt.

Verksamheten hos NRA Repro Aktiebolag, som det formella företagsnamnet är, är indelad i de fyra produktionsenheterna; skyltar, trycksaker, bildekor och storformat.

8 maj, 2020