Vi är Umeås ledande producent inom skyltar, trycksaker & gigantiska bilder

Korta fakta:

  • Företagsnamn: NRA Repro AB
  • Grundades: 1956
  • Organisations nr: 556628-8287
  • Vd: Christer Karlsson
  • Omsättning : drygt 25 miljoner
  • Antal anställda: 19 st
  • Säte: Umeå

 

NRA:s verksamhet är indelad i tre produktionsenheter: SkyltarTrycksaker & Gigantiska bilder. Vi är Norrlands ledande producent inom dessa enheter. Hos oss är Glädje och Stolthet våra ledord.

Vår målsättning är att NRA ska uppfattas som en tillförlitlig och långsiktig partner. Vi tror att samverkan med kunderna är vägen till framgång, därför ska vi alltid vara lyhörd gentemot våra uppdragsgivare. Genom våra skyltar och trycksaker delar vi med oss av vår stolthet - där ni syns så gläds vi.

Historik Företaget har sen NRA skapades 1956 genomgått en mängd förändringar, fokus har hela tiden varit att överträffa våra kunders förväntningar. Som medel för detta idag finns tillhanda den senaste tekniken i samtliga produktionsgrenar och en motiverad personal.

Mål Vårt mål med verksamheten är att NRA ska uppfattas som en tillförlitlig och långsiktig partner. Vi fokuserar på kvalitet och service. Genom att erbjuda flexibla kombinationer av tjänster ska vi hjälpa kunderna att utveckla och effektivisera sin verksamhet. Vi ska vara ett naturligt val när du önskar en komplett leverantör av allt från visitkortet till Er nya neonskylt

Vi förfogar över egen produktionskapacitet i allt vi levererar oavsett vilken av nedanstående produkt du är intresserad av och i samtliga så har vi en spetskompetens. 

Samtliga på marknaden förekommande skylttyper
Montage av skyltar
Formgivning och originalframställning
Trycksaker
Storformat
Utställningsmaterial
Banderoller
Bildekorer och lastbilsdekorer
Affischer

Med denna kapacitet ger vi dig som kund den unika möjligheten att hos en leverantör kunna välja- delar eller en helhetsleverantör. 

Vår affärsidé Vi ska leverera alla skyltprodukter och trycksaker inom vår sektor som överträffar kundens krav gällande kvalité, innovation, och leveranstid. 

Detta skall utföras med största intresse och personliga omvårdnad om kunden vid VARJE tillfälle eftersom kunden alltid sätts i första rummet.

Kontakta Christer om du vill veta mer.
Christer Karlsson
Christer Karlsson

VD/Försäljning

090 - 10 08 18

070 - 577 32 54

christer@nra.se